هامون کلات روي(مايع، 8 % روي)
کد محصول : 122202
☚ بروشور ☚ تائیدیه موسسه تحقیقات خاک و آب
محلولپاشی روی، علاوه ¬بر برطرف نمودن علائم کمبود این عنصر، در ساخت هورمون¬هاي گياهي، جلوگيري از ريزش سرشاخه¬ها، افزایش ميزان توليد و كيفيت محصول نیز موثر است و می¬تواند موجب افزایش مقدار روی موجود در دانه، برگ و میوه گیاهان شده و بالتبع مقدار روی موردنیاز بدن انسانها و حیوانات که از بخشهای مختلف گیاه تغذیه می¬کنند را تأمین نماید. هامون كلات روي، ترکیبی منحصر به¬ فرد بر پایه کلات بوده که در پيشگيري يا درمان كمبود روي، افزایش عملکرد و کیفیت غذایی كليه محصولات كشاورزي بخصوص ذرت، برنج، سويا، حبوبات، سورگوم و درختان ميوه(بويژه مركبات و انگور) بسیار موثر می¬باشد.
خصوصیات هامون کلات روی مایع 8%:
• داراي 8 درصد روی کل،
• پايداري بسيار زياد و حتي تا pH های بالاتر از 5/8 ،
• براحتي در آب حل شده و مي توان آن را بصورت محلولپاشي يا همراه آب آبياري (كود آبياري) مصرف نمود.
• میزان کلر، بر و سدیم آن بسیار پائین بوده و براحتی در خاک های شور قابل جذب است.
نحوه مصرف:
كود آبياري و محلولپاشي.
موارد مصرف:
کلیه محصولات زراعی، باغی، سبزیجات و گلخآنهاي.
نکات مهم در استفاده از هامون کلات روی مایع 8%:
• در روش كود آبياري باید در هر نوبت آبیاری، مقادیر توصيه شده را در تانكرهاي كود کاملا حل نموده و سپس استفاده کرد تا از گرفتگي نازل ها جلوگيري شود.
•در روش محلولپاشي: باید در هر نوبت ابتدا ظرف محتوي كود را تكان دهید. سپس قبل از مصرف تانکر را با آب و کود تا نيمه از آب خالص پر نمود خوب بهم بزنيد. در نهایت تانکر کود را با آب خالص پر نمایید
(يادآوري: هميشه تانکر و ظرف محتوي كود را قبل از استفاده خوب تكان دهید).
احتیاطات
• از قرار دادن هامون کلات آهن مایع، در معرض تابش مستقيم نور خورشيد خودداری شود.
• این کود، بگونه اي تهيه شده است كه قابليت اختلاط با بیشتر كودها و سموم علف كش و آفت كش ها را دارد اما بهتر است مقدار كمي از این كود را با کودها و یا سموم دیگر مخلوط نمود چنانچه رسوب تشكيل نشد، دو كود و یا سموم قابل اختلاط هستند.
• توصیه می شود فبل از محلولپاشی در سطح وسیع، غلظت نهايي مخلوط را کنترل نموده و آن را در یک سطح کوچک ازمایش نمود.
نباتات زراعي | ||||
---|---|---|---|---|
محصول | ميزان و روش مصرف | زمان مصرف | ||
مصرف خاكي | كودآبياري | محلولپاشي | ||
غلات | - | دو نوبت هر نوبت 2/5-1/5 لیتر در هکتار | دو نوبت هر نوبت 1/5-1 لیتر در هکتار | زمان پنجه زني تا ساقه رفتن (امكان مصرف توأم با علف كش ها) |
محصولات علوفه اي | چند روز بعد از برداشت هر چين | |||
سيب زميني | پس از خاكدهي، قبل از گلدهي | |||
پنبه | تشكيل جوانه هاي گل، دو هفته بعد، قبل از باز شدن قوزه ها | |||
ذرت | 5-4 برگي ، قبل از ظهور گل آذين هاي نر | |||
چعندرقند | 8-6 برگي يك ماه بعد | |||
ساير نباتات صنعتي | 30 تا 40 روز بعد از ظهور جوانه ها (حدودا 8-4 برگي ) و مصرف مجدد بعد از 15 روز | |||
محصولات باغي | ||||
انگور | - | دو نوبت هر نوبت 3-2 لیتر در هکتار | دو نوبت هر نوبت 5/1-1لیتر در هکتار | قبل از گلدهي، پس از تشكيل ميوه، شروع آبدار شدن ميوه ها |
گياهان زينتي و انواع گل | مصرف در مرحله رشد كامل گياه قبل از گلدهي و در شرايط تنش هر 15-10 روز يك بار | |||
پسته | زمان ارزني شدن ميوه، يك ماه بعد، پر شدن دانه ها | |||
مركبات | مصرف پس از ريزش گلبرگ ها، تورم جوانه ها، فندقي شدن و حدودا يك ماه بعد | |||
سبزيجات برگي و پيازي (پياز، كاهو و ...) | 7-5 برگي، قبل از گلدهي، پس از تشكيل ميوه در 3 تا 4 نوبت به فواصل 15 روزه | |||
سبزيجات (گوچه فرنگي، خيار، هنداوانه، خربزه و ...) | قبل از تشكيل ميوه در 3 تا 4 نوبت به فواصل 15 روزه | |||
ميوه هاي گرمسيري | پس از ريزش گلبرگ ها و در مرحله رشد مقدماتي ميوه و 2 تا 3 بار تكرار به فواصل 15 روزه | |||
ميوه هاي سردسيري (سيب، گلابي، گيلاس،...) | پس از ريزش گلبرگ ها و در مرحله رشد مقدماتي ميوه (فندقي شدن ميوه) و 2 تا 3 بار تكرار به فواصل 15 روزه | |||
گیاهان گلخانه اي | ||||
گیاهان گلخانه اي | - | 3-2 ليتر در هرm21000 | 300-200 میلی لیتر در 100 لیتر آب در 1000 متر مربع | مصرف در زمان رشد رويشي (از هفته چهارم تا نهم) |